5. ULUSAL LABORATUVAR HAYVANLARI BİLİMİ KONGRESİ

Değerli Bilim İnsanları ve Laboratuvar Hayvanları Bilimi Mensupları,

5. ULUSAL LABORATUVAR HAYVANLARI BİLİMİ KONGRESİ İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü Laboratuvar Hayvanları Bilimi Anabilim Dalı ve Laboratuvar Hayvanları Bilimi Derneği ortak organizasyonu ile 14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Kongre kapsamında; akademisyenler ve araştırıcılar tarafından sunulacak sözlü ve poster bildiriler ile laboratuvar hayvanları üretim ve kullanımı ile ilgili mevcut durum ve sorunların tartışılacağı; güncel bilgiler ile geleceğe ışık tutacak çözüm önerilerinin paylaşılacağı oturumların yer alması planlanmaktadır. Laboratuvar hayvanları üretim ve kullanım ait teknolojinin de özel sektörün sunumları ile yakından tanıma sansı olacaktır. Türkiye Laboratuvar hayvanları üretimden kullanıma kadar tüm yönleriyle ele alınacağı kongremiz geniş katılımlı ve sektörel etkileri yönünden faydalı bir organizasyon olacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi Ali Cihan Taşkın, Kongre Eş Başkanı
İstanbul Üniversitesi